Monday, February 17, 2014

Noor Arfa Batik, Kuala Terengganu

Assalamualaikum,

Ok. Hari terakhir di Kuala Terengganu.. Lepas je sarapan pagi di hotel, kami pun pergi beli barang yang belum sempat dibeli.. antaranya tudung..hehe.. tudung saya beli di bahagian atas stesen bas KT.. (maaf, tak ada gambar)..
Lepas tu, kemas-kemas barang dan check-out..
Sebelum pulang, kami singgah di Noor Arfa Craft Complex.. Ada sale.. hehe.. belilah beberapa helai kain untuk family..





Sempat juga jadi ahli sebab ada promosi.. dapatlah diskaun lebih sikit..





Ni sajalah yang sempat dicapai.. nak beli lebih..bajet dah lari.. hehe...





Ok, nantikan post terakhir sebentar lagi...

till then,
love love..

2 comments:

Kesuma Angsana said...

boleh tahan jugakan harga dier

QasehnyaRania said...

kualiti noor arfa ok kan.
kt kg baru ada satu cawangan dia