Tuesday, February 11, 2014

Makan malam di Restoran Bintang Laut, Sumai Hotel Apartment, Kuala Terengganu

Assalamualaikum,

Lepas check in di Grand Puteri Hotel, kami pun berehat sebentar sambil cari-cari/google tempat untuk makan malam.. Setelah buntu, akhirnya kami ambil keputusan untuk makan malam ala buffet di Restoran Bintang Laut, Sumai Hotel Apartment.. katanya ada promosi ikan bakar.. RM20 seorang..makanlah banyak mana yang nak..  Sampai di situ..huh..ramainya orang..rupanya kena buat tempahan, tapi nasib kami baik..ada meja kosong untuk dua orang..hehe.. alhamdulillah.. tengoklah gambar-gambar di bawah ye.. 














Alhamdulillah..kenyang.. hehe.. nantikan sambungan perjalanan kami di Kuala Terengganu..

till then,
love love..

3 comments:

LydSunshine said...

Uih syoknya... ikan kat tganu fresh2.

QasehnyaRania said...

rezeki kan.. alhamdulillah. best jugak ni.
cepat sambung.

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)