Wednesday, October 9, 2013

Polperro Steak House, Shah Alam..

Assalamualaikum,

Semalam suami saya teringin nak makan steak.. jadi kami pun membawa diri ke Shah Alam.. Selalu makan dekat Mr Steak House Laman Seri, kali ni kami beralih angin ke Polperro Steak House sebab belum pernah cuba lagi (hari tu nak pergi tapi tutup).. Alhamdulillah, semalam buka dan ramai orang.. Servis pun agak lambat mungkin sebab pekerja tak ramai..  Tapi makanannya sedap dan paling best, kentang putar/kentang lecek dia.. yummy!
(Psstt.. Polperro tu nama tempat di England tau.. ).


Ni antara menunya..





Sementara menunggu makanan sampai.. kami ambil gambar suasana dalam restoran ni..



Tunggu air ni pun rasanya dalam 15-20 minit.. baru tiba..


15-20 minit lepas tu baru makanan sampai..

T-Bone steak pilihan En Salleh


Chicken Grill Sizzling pilihan saya
Ni bilnya...


Eh..kenapa sampai RM67.90? Hehe.. Sebenarnya masa kami tengah tunggu makanan, ada kawan datang, jadi kami makanlah sekali.. tu yang semua pesanan dalam satu resit.. haha.. (Saja nak buat orang terkejut, tapi tahu tak jadi.. hahaha..)

Oklah, kalau nak rasa makanan di Polperro ni silalah ke alamat berikut..

Polperro Steak House
24G, Jalan Kristal AR/7,
Seksyen 7, Shah Alam
017-3415920, 013-2554721

till then,
love love

11 comments:

acik idah said...

Nampak sedap.. harga dia pun reasonable..

Time Traveller said...

hahahaaa.. ada kawan dtg rupa nyerr.. bru nak kata MAHAL NYERR.. hahahaa..
Sekali sekala makan luar apa salah nyer kan :D

ezlinda hisam said...

oklah.. sekali sekala.. hehe..

ezlinda hisam said...

haha.. terkejut tak?? terkejut la sgt kan.... hehehe...

Azian Elias said...

salam kenal..


i stay kat s7.. nnt leh pekena lah ni..

Ratu Hatiku said...

Mst cuba nie agk jauh dr rumah tp sesekali jln jauh utk bwk family mkn seronok jugak kan :D
Tq sharing.

ezlinda hisam said...

salam kenal.. :-) silalah cuba..

ezlinda hisam said...

oo..tinggal kat mane? ok la jalan2 dgn family.. :-)

adrianna syaz said...

Sedapnya..tapi mahal sikit..hehe..slam kenal..saya folo blog catatn ezlinda..jika sdi,snggah ke blog sya ya :)

Anonymous said...

mne lg best ek? Mr steak house @ polperro? =)
-yda-
WA 012-3548905

ezlinda hisam said...

pada pendapat saya.. polperro.. :-)