Friday, March 20, 2015

Bermalam di Swiss-Garden Hotel, Melaka

Assalamualaikum,

Pertama kali bawa Aisyah Raniya tidur hotel. Hehe.. Alhamdulillah dia tak meragam sangat.
Minggu lepas kami ke Melaka dan menghadirkan diri ke majlis perkahwinan rakan kami. Ambil kesempatan menginap di Melaka lah. Kami bermalam di Swiss-Garden Hotel Melaka yang baru dibuka pada Disember 2014. Hotel ni terletak di atas The Shore, kompleks beli-belah yang baharu di Melaka. Terletak bersebelahan dengan Sungai Melaka dan Kampung Morten. Em, yang ada hanya gambar dalam bilik hotel.. bila ada si kecil ni susah sikit nak ambil gambar banyak-banyak.. hehe.. Harga bilik ni RM248 (tak termasuk sarapan.. hmm.. yang ni tak best)..

Katil yang sangat best (kalau dapat katil king lagi bagus!)



See-through bathroom (ada tirai, jangan risau..hihi)




Pemandangan dari bilik (Kampung Morten)

till then,
love love..

5 comments:

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Wahh hotel ni nampak cantik n kemas..hotel baru mesti best!nanti nak try stay sini lah..sebab tgh town kan..

QasehnyaRania said...

blh than regenya kan.apesal tak tmasuk bf..
dah ada handbag baru kn.hiks :)

Nur Zayyani Liman said...

Bestnye view bilik tu bilik pun cantik..

Nur Zayyani Liman said...

Bestnye view bilik tu bilik pun cantik..

LydSunshine said...

Mengada2 hotel tu tak sertakan sarapan.