Tuesday, April 22, 2014

Taste of Italy by Pizza Hut

Assalamualaikum,

Hujung minggu lepas sebelum balik Serendah, kami singgah Rawang. Hajatnya nak beli susu kambing Nubian tapi tak ada stok pula.. kecewa sangat.. memandangkan kami belum makan tengah hari, singgahlah ke Pizza Hut.. nak cuba pizza baru..


Jadi, kami pesan Signature Course.. ada pizza, brushetta, pasta dan air..




Kami makan Romano Chicken.. sedap juga.. pizzanya tak bulat macam biasa.. segi empat  bentuknya.. En Salleh makan pasta garlic cream.. mulanya En Salleh nak makan pasta yang ada pesto sauce tapi waiter tu cakap ramai customer tak habis makan kalau order menu tu.. herba dalam sos tu kuat sangat.. pizza yang jenis florentine tu pun sama..






till then,
love love..

4 comments:

Time Traveller said...

Fuiiyyoo makan pizza tu... dah lama tak makan pizza hut :D

abis terliuq dibuat nyer :D

LydSunshine said...

Dlm gambar nampak cantiknya je pizza, yg betul2 punya nampak hangus je. Tapi kalo awk kata sedap, kira berbaloi la beli kan. Bruscheta tu rasa cemana?

QasehnyaRania said...

bagus jugak waiter tu kan
lyn, cuba tgk kat tesco.. susu nubian ada.ciksu selalu je beli dkat tesco ampang.
setakat ni stoknya alhamdulillah la
tak pon ciksu beli dkt farmasi yg dkat rumah je.

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh nampak tempting sangatttt boleh try nanti...sebab kekadang ada menu baru tak sedap kan..