Sunday, January 5, 2014

Makan tengah hari di Homst Restaurant, Shah Alam

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, kami berkesempatan lagi untuk menjamu selera di salah sebuah restoran kegemaran kami iaitu Homst Restaurant, yang menghidangkan masakan cina muslim.. :-). Restoran ini terletak berhampiran Tesco Extra Shah Alam..

Homst

Suasana di dalam restoran..




Mari kita tengok menu pula..










Apa yang kami pesan?...


Air suam dan teh o lemon

Suami saya makan ginger beef with rice

menu kegemaran saya.. cantonese fried yee mee

ginger beef

resit
Kalau nak cuba.. silalah ke..


ada banyak cawangan..


till then,
love love..

4 comments:

LydSunshine said...

penah gi skali ni kat sini masa peknen dulu.

~MommyAqilMedina~ said...

Teringat time kat China dulu..memang makanan China Muslim je yang terpaksa makan..walaupun semuanya berkuah n tak pedas..huhuh

hazman aka species1980 said...

dah lama gak tak makan chinese muslim menu nie... nanti boleh singgah la kat kajang or bangi sebab dekat skit ngan area umah

hudy76 said...

Klau yg nk pedas2 x de la. Ssekali hidangan chinese cuisine cmni ok la. Rasanya masakan thai lebih mirip pd selera org melayu esp warga emas. Harga ok la. Pak Li rasanya lg umph...