Monday, December 16, 2013

Vivo Pizza

Assalamualaikum,

Minggu lepas kami jalan-jalan di Subang.. tak pernah masuk Empire Shopping jadi kami pun pergilah.. hehe.. Dah sampai sana, tak tahu nak makan apa.. lepas pusing-pusing kami ambil keputusan untuk cuba Vivo Pizza..


Restorannya sangat cantik dan bersih.. servis pun ok tapi yang tak tahannya mahal sikitlah.. hehe..


Jom tengok apa yang kami pesan..

Air mineral je yang mampu, kalau tak habis boleh bawa balik..haha..

Sup cendawan ni sedap tapi agak cair..yang best sebab cendawannya segar..

Suami saya makan nasi dan chicken chop ni

Pizza ni sangat sedap..yang ni saiz personal ye.. namanya Around the World..
Masa untuk bagi komen..


Lepas makan, kena bayarlah..


till then,
love love..

5 comments:

LydSunshine said...

ye la... agak mahal kalau hanya itu je yg diorder. Tapi kalau sedap tak la sedeh sgt kan.

anajingga said...

tak pernah jumpa lagi vivo pizza ni area sini tak ada outlet dia..mcm sedap je kan..

Myra Jay said...

Harga boleh tahan jugak la.. standard rege pizza hut jgk :)
Tp klau sedap ok je kan

QasehnyaRania said...

kalau sdap ok la kan berbaloi dgn rege
sihat ke.

hazman aka species1980 said...

vivo nie makan sekali je laa... tu pun makan diorang punya spaghetti sedap gak tau...