Monday, December 30, 2013

Hadiah daripada Sunway Pyramid

Assalamualaikum,

Sebelum nak cerita hadiah yang kami dapat daripada Sunway Pyramid kerana 'berbelanja sakan' semalam (syukur Alhamdulillah kerana diberi kesempatan untuk merasai rezeki ini), saya nak ucapkan terima kasih kepada papa dan suami saya kerana telah sudi menaja laptop baru saya.. (sila tengok gambar).. harap laptop ni dapat membantu usaha saya untuk melalui pengajian yang baru bermula ini dan seterusnya tamat dengan jayanya.. (semoga ilmu yang diperoleh dapat memberi manfaat.. aamin..).. Terima kasih, papa dan En Salleh.. :-) 

Kami pilih Toshiba..

Bercakap tentang tajuk post ni.. hehe.. Alhamdulillah kami nampak beberapa poster di Sunway Pyramid yang mengatakan kami boleh menuntut beberapa hadiah jika berbelanja dalam jumlah tertentu.. Dah gayanya beli laptop, jadi bolehlah menuntut hadiah yang dijanjikan...

Jadi, hadiah pertama ialah..jeng..jeng..jeng..

Sunway Pyramid Preferred Parking Touch n Go Card + RM10 inside

Hadiah kedua yang kami dapat ialah...

Calligraphy set

Rasa macam Harry Potter pula bila guna pen ni..

Yang ketiga, dan yang paling best...

Tiket ke Snow White and the Seven Dwarfs Musical!
Nak tengok gambar-gambar di Amphitheatre Sunway Lagoon? Tunggu ye.. (tapi gambar-gambarnya taklah jelas sangat sebab gelap dan kamera kami bukanlah kamera yang canggih, tapi nanti saya post juga ye, nak berkongsi..)

till then,
love love..

7 comments:

JunAina said...

Bila dapat percuma haruslah gunakan peluang yg ada...

hazman aka species1980 said...

mesti happy kan bila dapat hadiah camni... confirm lepas rajin nak shopping kat sunway yea

ezlinda hisam said...

oh yes! mesti rebut peluang, bukan senang org nak bagi kan.. hehe..
kalau byk duit memang rajinlah shopping..haha.. kalau tak byk, faham2 je lah..hee

CikLily Putih said...

touch & go best tuh, boleh jimat toll kan

Time Traveller said...

Waaa... dia dapat hadiah percuma laa.. untung nyer.. rezeki di hujung tahun :D kad t&go tu yg best sgt.. :D

Myra Jay said...

Alhamdulillah kalau dah rezeki kan :)
Berbaloi la kan ;D

QasehnyaRania said...

alhamdulillah. rezeki kan
selamat tahun baru