Thursday, August 7, 2014

Mr Steak House yang mengecewakan...

Assalamualaikum,

Rancangan asal adalah untuk membayar bil di Celcom Laman Seri.. alang-alang dah hampir malam, marilah kita makan sekali.. Mr Steakhouse jadi pilihan.. maka..




Kami pun pesan Rib Steak dan Grilled Chicken... rasanya tak sampai 10 minit tunggu, makanan dah sampai.. baguslah cepat.. TAPI.. hmmmm..
Makanannya SEJUK! Macam dah siap 1-2 jam lepas.. kecewa rasa.. 
Tak tahu nak cakap apa sebab kecewa sangat.. harga boleh tahan mahal tapi kenapa hidangkan makanan yang dah sejuk.. portion daging pun kecil je..

Ni gambarnya..semuanya sejuk.. (roti dan sayur tu memang confirm sejuk lah kan... tapi sos, kentang, daging dan kacang panggang tu memang mengecewakan..)..
Kalau tuan punya restoran ni baca blog saya harap tolonglah jaga kualiti ye..terima kasih...

grilled chicken

rib steak

till then,
love love..

2 comments:

QasehnyaRania said...

mmg failed la.kalau ye pon nak serve jgn la sampai sejuk gituu.masuk le kejap dlm microwave ke kan.. jaga la sikit.
skali pergi j la kan.

ppsstt: thanks dear. doakan saya ye smga dipermudahkan utk bersalin..aamiin

anajingga said...

memang mengecewakan bila hidangan yang sebegini.. terasa sangat rugi kan..salam syawal